Ημεριδα: «Απαιτησεις ΔΣΔ για συνδεση μεγαλων μοναδων ΑΠΕ στο δικτυο διανομης», 22 Οκτωβριου 2019


Ημερίδα: «Απαιτήσεις ΔΣΔ για σύνδεση μεγάλων μονάδων ΑΠΕ στο δίκτυο διανομής», 22 Οκτωβρίου 2019

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Συμμετεχόντων στην Ανταγωνιστική Αγορά (ΣΣΑΑΗ) και τον Διαχειριστή Συστήματος Διανομής (ΔΣΔ), διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Απαιτήσεις ΔΣΔ για σύνδεση μεγάλων μονάδων ΑΠΕ στο δίκτυο διανομής», την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, μεταξύ των ωρών 15:30 – 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΟΕΒ, Αίθουσα Α, στα κεντρικά γραφεία της ΟΕΒ στη Λευκωσία.

Στόχος της ημερίδας είναι να γίνει παρουσίαση και επεξήγηση των απαιτήσεων του Διαχειριστή Συστήματος Διανομής (ΔΣΔ) αναφορικά με τη σύνδεση μεγάλων μονάδων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (0,5 – 8MW) στο δίκτυο διανομής.

Εισηγητές είναι οι κ. Τάσος Γρηγορίου, Διευθυντής Διαχειριστή Συστήματος Διανομής, ο κ. Σταύρος Σταυρινός, Β. Διευθυντής (Λειτουργία Συστήματος) Διαχειριστή Συστήματος Διανομής και ο κ. Σταύρος Σάουρος, Β. Μηχανικός Δικτύου Διαχειριστή Συστήματος Διανομής.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην ημερίδα, παρακαλώ συμπληρώστε την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/pQnhvfiqaZy2ej657 μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2019.

Η πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμα εδώ > http://bit.ly/InvitationAndEventProgram